Yerli Malı Haftası kutlama etkinliği düzenlendi
  • n50haber
  • Genel
  • Yerli Malı Haftası kutlama etkinliği düzenlendi

Yerli Malı Haftası kutlama etkinliği düzenlendi

ABONE OL
14 Aralık 2022 10:15
Yerli Malı Haftası kutlama etkinliği düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası çerçevesinde Zeynep Mustafa Han İlkokulu ve Erzincan Gençlik Merkezi tarafından Yerli Malı Haftası kutlama etkinliği düzenlendi.

paragraf sonrası reklam alanı

Her yıl 12 – 18 Aralık tarihlerinde “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”, kutlanmaya devam ediyor. Zeynep Mustafa Han İlkokulu ve Erzincan Gençlik Merkezi tarafından kutlama etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Erzincan Gençlik Merkezi Liderleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Her yıl Aralık ayının 2. haftası kutlanan ve yerli malı tüketiminin öneminin farkına varılması için düzenlenen Yerli Malı Haftasında öğrencilere ikramlarda bulunuldu. Erzincan Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençleri tarafından hazırlanan oyunlar ve palyaço gösterileri ise etkinliğe neşe kattı.

Düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlenen öğrenciler Erzincan Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençlerine teşekkür ederken Erzincan Gençlik Merkezi Müdürü Ertuğrul Köroğlu yaptığı konuşmada “Kurtuluş Savaşımızın yokluk günlerinde Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları, ülkemizin kendi kendine yetecek hale gelebilmesi için yerli ürünlerin kullanılmasını teşvik etmiş, 12 Aralık 1946 yılından bu yana da okullarımızda Yerli Malı Haftası olarak kutlanmaya başlanmıştır. Bizlerde Erzincan Gençlik Merkezi olarak bugün öğrencilerimiz ve gönüllü gençlerimizle birlikte Yerli Malı Şöleni gerçekleştirdik.” dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı