Yunusemre Belediyesinden depremzede çocuklar için park
  • n50haber
  • Gündem
  • Yunusemre Belediyesinden depremzede çocuklar için park

Yunusemre Belediyesinden depremzede çocuklar için park

ABONE OL
16 Mart 2023 12:01
Yunusemre Belediyesinden depremzede çocuklar için park
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Yunusemre Belediyesi, Manisa’ya gelen depremzede çocukların sosyalleşmeleri için oyun parkı yaptı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kahramanmaraş ilinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen asrın felaketinde yaralar sarılmaya çalışılıyor. Kahramanmaraş ve Hatay illerinde enkaz kaldırma ve yardım çalışmalarında aktif görev alan Yunusemre Belediyesi, bölgeden Manisa’ya gelen depremzedeleri de unutmadı. Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, deprem bölgesinden gelerek Ayşe Hafsa Sultan Kredi ve Yurtlar Kurumuna yerleştirilen depremzede çocuklar için park kurdu.

Asrın felaketinin yaralarının sarılması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, depremden en çok etkilenen çocukların yaşadıkları deprem travmasını bir an önce atlatmaları ve moral bulmaları için oyun gruplarını hızla kurmaya başladıklarını belirtti. Başkan Çerçi, “Deprem bölgesinden gelen misafirlerimizin tüm istekleri, önceliğimizdir. Özellikle de çocuklarımıza, yaşadıkları zor günleri unutturmak için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çabalıyoruz” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı