Tunceli’de Zenginpınar Şelalesi baharla birlikte coştu
  • n50haber
  • Çevre
  • Tunceli’de Zenginpınar Şelalesi baharla birlikte coştu

Tunceli’de Zenginpınar Şelalesi baharla birlikte coştu

ABONE OL
19 Mart 2023 12:00
Tunceli’de Zenginpınar Şelalesi baharla birlikte coştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Tunceli’de bulunan Zenginpınar Şelalesi yağışlarla birlikte coştu.

paragraf sonrası reklam alanı

Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu kenarında bulunan ve kent merkezine yaklaşık 40 kilometre mesafede yer alan Zenginpınar Şelalesi, karların erimesi ve devam eden sağanak yağışlarla birlikte adeta coştu. Yanında kurulu bulunan tesisi ziyaret eden ve karayolunu kullanan vatandaşların dikkati çeken şelale, bembeyaz köpüklü sularıyla ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor.

Yaz mevsimine kadar coşkunluğunu devam ettiren şelalenin en coşkun döneminde olduğunu dile getiren doğa fotoğrafçısı Muzaffer Akyüz, “Burası Tuncelililerin en çok uğradığı mekanlardan biri. Özellikle yol kenarında olması ayrı bir güzellik. Haziran ve temmuz aylarında kuruma noktasına kadar düşüyor. Fakat kar sularının erimesi ve yağmur sularının artması ile coşmuş durumda. İlerleyen zamanlarda maalesef kuruyacak. Şu an görsel şölen hat safhada. Gezilip, görülebilir bir yer. Yol kenarında olması da büyük bir avantaj ve turist çeken bir yer. Burası aynı zamanda ilimizin de su kaynağı. Kent merkezine buradan su iletimi de sağlanıyor” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı