TeknoClub 1 yaşında

TeknoClub 1 yaşında

ABONE OL
27 Mayıs 2022 11:30
TeknoClub 1 yaşında
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Teknosa, yeni sadakat programı TeknoClub’ın 1’inci yılını avantajlı kampanya fırsatlarıyla kutluyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Teknosa’nın “Herkes için Teknoloji” misyonuyla hayata geçirdiği sadakat programı TeknoClub, 1’inci yılını doldurdu. Teknosa, üyelerine ayrıcalıklarla dolu bir dünyanın kapılarını açan TeknoClub’ın 1’inci yılına özel avantajlı kampanya fırsatları sunuyor. 1. yıl kutlamaları çerçevesinde tüm TeknoClub üyeleri 26 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında bin TL’ye varan indirim fırsatından yararlanabilecek. Kampanya süresince toplam 5 bin TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL indirim, 10 bin TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL indirim, 15 bin TL ve üzeri alışverişlerde de bin TL indirim hediye ediliyor.

Kazanılan bu indirimler, 10 Haziran-30 Haziran arasında, Babalar Günü’nü de kapsayacak şekilde tüm Teknosa mağazalarında ve Teknosa.com’da satıcısı Teknosa olan ürünlerde geçerli oluyor. 250 TL, 500 TL ve bin TL indirimler sırasıyla bin TL, 2 bin TL ve 4 bin TL ve üzeri alışverişlerde kullanılıyor.

Harcadıkça daha çok avantaj

3. paragraf sonrası reklam alanı

TeknoClub üyeleri, harcamaları oranında bir üst üyeliğe geçerek, daha çok avantajdan yararlanabiliyor. TeknoPlus, TeknoPro ve TeknoElit üyeliklerine dahil olan müşteriler, avantajlı kampanyalar, doğum gününe özel ve 3’üncü parti markalarda geçerli indirimlerin yanı sıra ücretsiz kargo, çağrı merkezi ve servis hizmetlerinde öncelikler, sürpriz hediyeler ve ayrıcalıklara sahip oluyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı