Sivasspor camiasını korkutan istatistik

Sivasspor camiasını korkutan istatistik

ABONE OL
1 Ekim 2022 13:58
Sivasspor camiasını korkutan istatistik
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 7 maçın hiçbirini kazanamayan DG Sivasspor, lig tarihinde ilk 8 karşılaşmasını galibiyetsiz geçtiği tek sezon küme düştüğü dönemde aldı. Bu istatistik ise kırmızı-beyazlı camiayı tedirgin ediyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında yarın Hatayspor’u ağırlayacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 14.30’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek.

Ligde henüz 3 puanla tanışamayan kırmızı-beyazlı ekibin kazanmaktan başka düşüncesi bulunmuyor.

İstatistik can sıkıyor

3. paragraf sonrası reklam alanı

Bu sezon Süper Lig’de oynadığı 7 maçın hiçbirini kazanamayan Sivasspor, söz konusu maçlardan 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Yiğidolar, lig tarihinde ilk 8 karşılaşmasını galibiyetsiz geçtiği tek sezon küme düştüğü 2015-2016 sezonunda almıştı. Bu istatistik ise Sivasspor camiasını Hatayspor maçı öncesi tedirgin ediyor. Kırmızı-beyazlı takım Hatayspor maçını kazanamaması durumunda küme düştüğü sezonki kötü seriyi yakalayacak.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı