Selden hasar gören bölgelerde üst yapı çalışması
  • n50haber
  • Çevre
  • Selden hasar gören bölgelerde üst yapı çalışması

Selden hasar gören bölgelerde üst yapı çalışması

ABONE OL
24 Mart 2023 16:00
Selden hasar gören bölgelerde üst yapı çalışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Şanlıurfa’da etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen sel felaketinin ardından yaralar sarılıyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, selden etkilenen mahallelerde kilitli beton parke onarım çalışmalarıyla yenilediği yolları vatandaşların hizmetine sunuyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilk günden bu yana sahada olan Haliliye Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, hummalı bir şekilde çalışmaları yürütüyor. Sel nedeniyle etkilenen mahallelerde tahribatı önlemek için canla başla çalışan ekipler, temizledikleri sokakları köpüklü suyla yıkıyor. Selden etkilenen haneler bir yandan da boyanarak ilk günkü görünümüne kazandırılırken yıpranan ve sel nedeniyle bozulan yollar ise kilitli beton parke taşı çalışmalarıyla onarılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından selin vurduğu başta Karşıyaka, Ahmet Yesevi, Sancaktar, Süleymaniye, Devteyşti, Veysel Karani Mahallelerinde çalışmalar yürütülürken, yenilenen yollar yeniden mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor. Canpolat’ın talimatlarıyla ekiplerin özverili çalışması ile tüm mahallelerde selin izleri silinirken, kilitli beton parke taşı çalışmalarının da periyodik olarak devam edeceği belirtildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı