NEVÜ’lü öğrenciler 17. İstanbul Bienali’ne katıldı
  • n50haber
  • Gündem
  • NEVÜ’lü öğrenciler 17. İstanbul Bienali’ne katıldı

NEVÜ’lü öğrenciler 17. İstanbul Bienali’ne katıldı

ABONE OL
15 Kasım 2022 12:36
NEVÜ’lü öğrenciler 17. İstanbul Bienali’ne katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri, Resim Atölyesi dersleri çerçevesinde 17. İstanbul Bienali’ne katıldı.

paragraf sonrası reklam alanı

NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Resim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Göksun Yener koordinatörlüğünde gerçekleştirilen gezide Resim Bölümü öğrencileri, 500’ün üzerinde katılımcının 50’yi aşkın projesiyle yer aldığı 17. İstanbul Bienali’ne katıldı. Bienalin yanı sıra İstanbul’un önemli mekânlarını ve müzelerini de gezen öğrenciler, sanat galerilerini ve sanatçı atölyelerini ziyaret etti. Arter Çağdaş Sanat Müzesi, Pera Müzesi, Meşher Müzesi, Salt Galata Osmanlı Bankası Arşivi, Schneidertempel Sanat Merkezi, İstanbul Resim Heykel Müzesi, Dirimart, Pilevneli, Gama Galeri gibi birçok sayıda sanat merkezi ve müzenin gezildiğini belirten Doç. Dr. Göksun Yener, sanatçı atölyeleri ile şehrin tarihi ve kültürel mekânlarının da ziyaret edildiğini belirtti. Gezi çerçevesinde hem görsel ve hem de teorik olarak öğrencilere bilgi verildiğini belirten Doç. Dr. Göksun Yener, bu gezileri Ankara, Mardin, Diyarbakır ve Şanlıurfa illeri ile sürdürmek istediğini belirtti.

Yener ayrıca, Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’e, GSF Dekanı Prof. Dr. Göksel Şimşek’e, bu imkanı sağladıkları için teşekkür etti.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı