Manisa BBSK’nın hedefi 2. Lig

Manisa BBSK’nın hedefi 2. Lig

ABONE OL
26 Mart 2023 16:00
Manisa BBSK’nın hedefi 2. Lig
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, Tekirdağ’da düzenlenen Bölgesel Lig müsabakalarının ilk etabını 3’te 3 yaparak lider tamamladı. Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, final etabını da kayıpsız atlatıp, 2. Lig’e yükselmek istediklerini söyledi.

paragraf sonrası reklam alanı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, 2. Lig’e yükselmek için katıldığı Bölgesel Lig müsabakalarının ilk etabını lider tamamladı. Tekirdağ ilinde gerçekleştirilen organizasyonda Çerkezköy Atatürk Spor Kulübü’nü 3-0, BESK Spor Kulübü’nü 3-1 ve Ezine Spor Kulübü’nü de 3-0 mağlup eden Manisa BBSK, ikinci etaba yükselme hakkı kazandı.

Memiş: “2. Lige yükselmek istiyoruz”

Müsabakaları yerinde takip eden Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Tamamen altyapı oyuncularımızdan kurulu olan takımımızla katıldığımız organizasyonun ilk etabını lider tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi ikinci etapta karşılaşacağımız rakiplerimizi bekliyoruz. İnşallah bu etabı da başarıyla tamamlayıp 2. Lig’e yükselmek istiyoruz” diye konuştu.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı