Kdz. Ereğli TSO’dan kan bağış etkinliği

Kdz. Ereğli TSO’dan kan bağış etkinliği

ABONE OL
7 Aralık 2022 19:00
Kdz. Ereğli TSO’dan kan bağış etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi İş birliğinde kan bağış kampanyası düzenlendi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kdz. Ereğli TSO ve Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi işbirliğinde, Kdz. Ereğli TSO hizmet binasında kan bağış kampanyası gerçekleştirildi. Düzenlenen kan bağış kampanyasına çok sayıda oda üyesi katıldı.

Kış aylarından azalan kan stoklarına destek olmak amacıyla, kan bağış kampanyası düzenlediklerini belirten Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, kan bağışında bulunan tüm oda üyelerine teşekkür etti. Keleş konuşmasında, “Kan bağışında bulunmak her vatandaşın insani görevlerinden birisidir. Unutmamak gerekir ki bir ünite kan, 3 can kurtarıyor. Özellikle kış aylarında kan stoklarının azaldığını biliyoruz. Bizlerde Kdz. Ereğli TSO olarak destekte bulunmak istedik. Bağış kampanyamıza katılan herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Kaynağı insan olduğu için yapılamayan tek ilacın kan olduğunu söyleyen Kdz. Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar, tüm oda üyelerini duyarlı olmaya ve kan vermeye davet etti.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Kan bağışında bulunan Kdz. Ereğli TSO Disiplin Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz, “Odamızın düzenlemiş olduğu kan bağış kampanyasına, sosyal sorumluluk hem de insani görevimiz olarak katkıda bulunmak istedik” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı