DOLAR 32,4976 -0.05%
EURO 34,9313 0.11%
STERLIN 40,7962 0%
ALTIN 2.420,69-0,04
BIST %
BITCOIN 1883040-3,30%
Nevşehir
19°

HAFİF YAĞMUR

04 16

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kastamonu Üniversitesi’ne TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı Desteği
  • n50haber
  • Ekonomi
  • Kastamonu Üniversitesi’ne TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı Desteği

Kastamonu Üniversitesi’ne TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı Desteği

ABONE OL
2 Şubat 2023 17:00
Kastamonu Üniversitesi’ne TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı Desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Kastamonu Üniversitesi Tosya Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı, “Polikaprolakton Katkılı Nanoselülozik Aerojellerin Üretimi, Yara Örtüsü Uygulamaları için Genel Karakterizasyon ve Biyouyumluluk Özelliklerinin Belirlenmesi” başlıklı projesi, TÜBİTAK Kariyer Geliştirme Programı çerçevesinde desteklenmeye hak kazandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kastamonu Üniversitesi Tosya Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı Dr. Öğretim Üyesi Orçun Çağlar Kurtuluş’un “Polikaprolakton Katkılı Nanoselülozik Aerojellerin Üretimi, Yara Örtüsü Uygulamaları için Genel Karakterizasyon ve Biyouyumluluk Özelliklerinin Belirlenmesi” başlıklı projesi, TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı çerçevesinde desteklenmeye hak kazandı.

Proje süresince Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Serap Gümüş danışman olarak, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Pamukova Meslek Yüksekokulu Kağıtçılık Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Emir Erişir ve Kastamonu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Su Ürünleri Yetiştiriciliği Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Ali Eslem Kadak araştırmacı olarak destek verecek ve proje çerçevesinde 1 bursiyer de desteklenecek.

TÜBİTAK tarafından desteklenmesine karar verilen proje ile özellikle son yıllarda ortaya çıkan farklı yaralar ve bu yara tedavilerinin yüksek maliyetleri sebebiyle daha hızlı iyileşme sağlayacak biyolojik esaslı aerojel materyallerin geliştirilmesine yönelik araştırma yapılması hedefleniyor.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Bu çerçevede doğada en bol bulunan biyopolimer olan selülozun modifikasyonu ve modifiye selülozdan elde edilen “Nanofibril Selüloz” matriksine biyouyumluluk özelliği bulunulan “Polikaprolakton” katkısı ile üretilecek aerojel materyallerin yara tedavilerinde uygulanabilirliğinin tespiti amacıyla genel karakterizasyon testleri gerçekleştirilecek.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı