ES Elazığspor yeni sezona seyircisiz başlayacak

ES Elazığspor yeni sezona seyircisiz başlayacak

ABONE OL
26 Mayıs 2023 13:01
ES Elazığspor yeni sezona seyircisiz başlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Karşıyaka maçındaki saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, ES Elazığspor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

paragraf sonrası reklam alanı

TFF 3. Lig 1. Grubun 34. haftasında sahasında konuk ettiği Karşıyaka’ya 4-0 yenilen ve bu maçtaki taraftarlarının neden olduğu çirkin – kötü tezahürat eylemi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen Entegre Solar Elazığspor’un cezası belli oldu. Kurul, bordo-beyazlı ekibe 1 maçı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 5 bin 250 lira para cezası verdi. Buna göre bordo-beyazlılar yeni sezonda iç sahada oynayacağı ilk maçı seyircisiz oynayacak.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 25 Mayıs 2023 tarih ve 66 sayılı toplantısında aldığı karar şöyle;

’’Entegre Solar Elazığspor Kulübünün, 20 Mayıs 2023 tarihinde oynanan Entegre Solar Elazığspor-Karşıyaka TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 5 bin 250 lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.’’

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı