Dünya Tütünsüz Günü’nde sahilde izmarit topladılar
  • n50haber
  • Gündem
  • Dünya Tütünsüz Günü’nde sahilde izmarit topladılar

Dünya Tütünsüz Günü’nde sahilde izmarit topladılar

ABONE OL
31 Mayıs 2023 16:03
Dünya Tütünsüz Günü’nde sahilde izmarit topladılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde öğrenciler ve sağlık çalışanları sahilde izmarit topladı.

paragraf sonrası reklam alanı

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından ilan edilen 31 Mayıs ‘Dünya Tütünsüz Günü’ çerçevesinde Ordu’da etkinlik düzenlendi. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Tayfun Gürsoy Parkı’nda açılan stantta vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunuldu. Sonrasında ise katılımcılar ve öğrenciler, eldivenlerini takarak Akyazı Sahil bandında izmarit topladı.

Ordu İl sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, sigaranın doğaya ve insanlara olan zararlarını anlattı. DSÖ tarafından belirlenen bu günde tütün ve tütün ürünlerinin zararlarına karşı toplumu bilgilendirme adına çalışmaların yapıldığını kaydeden Tüzün, sigara içilen bir ortamda içmeyenlerin de pasif iççi olduğunu ve uzak durulması gerektiğini, izmaritlerin doğada çözülmeyen ve canlılara zarar veren maddeler olduğuna dikkat çekti.

Etkinlikte İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün ve sağlıkçılar tarafından katılımcılara ve öğrencilere fidan dağıtımı yapıldı.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı