Borussia Dortmund fırsat tepti

Borussia Dortmund fırsat tepti

ABONE OL
15 Nisan 2023 20:00
Borussia Dortmund fırsat tepti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Borussia Dortmund, Bundesliga’nın 28. haftasında Stuttgart deplasmanında 3-3 berabere kalarak lider olma fırsatını değerlendiremedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Almanya Bundesliga’nın 28. hafta mücadelesinde Borussia Dortmund ile Stuttgart, Mercedes-Benz Arena’da karşı karşıya geldi. Dortmund, mücadelenin 26. dakikasında Sebastien Haller’in golüyle 1-0 öne geçti. Donyell Malen ile 33. dakikada bir kez daha öne geçen konuk ekip skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Ev sahibi karşılaşmanın 77. dakikasında Tanguy Coulibaly’nin golüyle farkı 1’e indirdi. 84. dakikada Josha Vagnoman ile Stuttgart skoru 2-2’ye getirdi. 90+2. dakikada Giovanni Reyna’nın topu filelere göndermesiyle Dortmund bir kez daha öne geçti. Ev sahibi, Silla Mvumpa ile maçın 90+7. dakikasında beraberliği yakaladı ve maç 3-3 sona erdi.

Borussia Dortmund bu sonuçla puanın 57’ye yükselterek liderlik fırsatını kaçırdı. Stuttgart ise 24 puanda 16. sırada yer aldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı