Başkan Büyükakın: “Yaralarımız sarılana kadar Hatay’dayız”
  • n50haber
  • Gündem
  • Başkan Büyükakın: “Yaralarımız sarılana kadar Hatay’dayız”

Başkan Büyükakın: “Yaralarımız sarılana kadar Hatay’dayız”

ABONE OL
24 Mart 2023 12:01
Başkan Büyükakın: “Yaralarımız sarılana kadar Hatay’dayız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Hatay’da çadır kenti ziyaret eden Kocaeli Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Yaralarımız sarılana kadar Hatay’dayız, canla başla çalışıyoruz” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta depremzedeler için inşa edilecek afet ve köy konutlarının ilk temel atma törenine katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, programın ardından geçtiği Hatay’ın Defne ilçesinde depremzedelerle bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Büyükakın’a Burdur Valisi Ali Arslantaş, daire başkanları ve şube müdürleri eşlik etti. “Vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Kahramanmaraş merkezli depremin ardından ülkemiz tek yürek oldu. Herkes elinden ne geliyorsa yapmaya çalıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Hatay’ın yaralarını sarmak için çalışıyoruz. Ekiplerimiz ilk günden beri burada. Devletimizin tüm kademeleriyle hep birlikteyiz. Vatandaşlarımızın taleplerine çözüm üretmek için canla başla çalışıyoruz. İlk günden itibaren söylediğimiz gibi yaralarımız sarılana kadar Hatay’dayız” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı