Areena’da Canbay ve Walker’dan konser

Areena’da Canbay ve Walker’dan konser

ABONE OL
28 Mayıs 2022 11:40
Areena’da Canbay ve Walker’dan konser
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Muğla’nın gözde turizm kentlerinden Marmaris’te Barlar sokağında bulunan ClupAreena‘da Türk Rap müziğinin sevilen grubu Canbay ve Walker konser verdi. Marmaris’in en büyük açık hava diskolarından olan Areena ‘da unutulmaz bir gece yaşandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Marmaris Barlar sokağında dün gece Türk Rap müzik piyasasının en sevilen gruplarından Canbay ve Walker ikilisi, sahneye çıkarak popüler ve yeni çıkacak şarkılarını söylediler. 3 bin kişinin izlediği konserde ikili sahneye çıktıklarında ‘Marmaris’in bu kadar güzel bir seyircisi olduğunu bilmiyorduk, bundan sonra hep geleceğiz ‘’ dediler. Sevilen şarkılarını canlı olarak seslendiren ve kendilerini izlemeye gelenler ile sahneden sohbet eden ikili bazı şarkılarını hayranları ile birlikte söylediler.

İşletme sahibi Kamil Issı ise ‘’Kaliteli ve güvenilir eğlence hizmeti sunmaya devam edeceğiz, ayakta kalmak için daha çok ünlü isim ve organizasyonlar ile Areena’da olacağız’’ diye konuştu.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı