Amatör Spor Haftası kutlandı

Amatör Spor Haftası kutlandı

ABONE OL
11 Ekim 2022 17:38
Amatör Spor Haftası kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

MALATYA (İHA) – Malatya’da her yıl Ekim ayının ikinci haftasında geleneksel olarak kutlanan Amatör Spor Haftası, bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Malatya’da Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir çok farklı branşta müsabakalar yapılırken, müsabakalarda dereceye giren sporcuların ödülleri düzenlenen törenle verildi

Malatya Merkez Spor Salonunda yapılan Amatör Spor Haftası kapanış ve ödül törenine, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Şube Müdürleri, Malatya ASKF Genel Sekreteri Kahraman Fırat, Malatya ASKF Başkan Yardımcıları Adnan Fırat ve Ergün Turan, antrenörler, sporcular ve sporcu velileri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Kayhan, “Elbette hepimiz biliyoruz ki spor olmazsa olmazımızdır. Bu spor faaliyetlerinde çocuklarını büyük bir sabır ve fedakarlık ile spor yapmaları için bin bir emekle tesislerimize getiren ailelerimize teşekkür etmek istiyorum. Spor faaliyetlerine katılan yaklaşık 72 bin sporcumuzun arkasında velilerimizin destekleri var. Bundan sonra yapılacak tüm faaliyet ve etkinliklerde özellikle de gençliğimiz ve geleceğimiz adına, yine ailelerimizi etkinliklerimize davet ediyoruz. Bizler Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her türlü etkinlik ve spor faaliyetlerinin arkasında olacağız” ifadelerini kullandı.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Kayhan’ın konuşmasının ardından Amatör Spor Haftası boyunca yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı