Aksaray’da kadınlara özel mukabele programı

Aksaray’da kadınlara özel mukabele programı

ABONE OL
30 Mart 2023 12:01
Aksaray’da kadınlara özel mukabele programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Aksaray Belediyesi kadınların Ramazan ayının manevi atmosferini en güzel şekilde geçirmesi için AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerinde kadınlara Ramazan ayı boyunca tefsir, mukabele, dini değerler eğitimi ve İslam’a dair söyleşi programları düzenlemeye devam ediyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Aksaray Belediyesine bağlı 4 ayrı Kadın Aktivite Merkezinde ve AKMEK merkezlerinde gerçekleşen mukabele programı, eğitim ve söyleşiler Aksaray İl Müftülüğü personeli tarafından veriliyor. Aksaray Merkez AKMEK hizmet binasında, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinde, Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezinde ve Küçükbölcek, Nakkaş Hassas Kadın Aktivite Merkezlerinde her gün saat 11.00-12.00 arasında mukabele programı düzenleniyor. Mukabele programlarının yanı sıra bu merkezlerde tefsir, dini değerler eğitimi ve İslam’a dair söyleşi programları da yoğun ilgi görüyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan programlardan günlük ortalama 800’e yakın kadın faydalanıyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı