Nevşehir’de şüpheli valiz paniğe neden oldu

Nevşehir’de şüpheli valiz paniğe neden oldu

ABONE OL
16 Kasım 2022 23:38
Nevşehir’de şüpheli valiz paniğe neden oldu
1

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Nevşehir’de çöp konteynırı yanına bırakılan şüpheli valiz fünye ile kontrollü bir şekilde patlatıldı. Patlama sonrası valizin boş olduğu anlaşıldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Lale Caddesi Nissara Alış Veriş merkezi yanında bulun çöp konteynırı yanına bırakılan valizi gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Nissara AVM’nin bulunduğu caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatarak olay yerine bomba imha uzmanları çağrıldı. Bomba imha ekipleri cadde araç ve yaya trafiğine kapatıldıktan sonra kontrollü patlatma için valize fünye yerleştirdi. AVM’de bulunan vatandaşların da kısa süreli dışarı çıkmalarına izin verilmedi. Polis ekipleri çevrede kontrolü patlama yapılacağı anonsundan sonra şüpheli valiz fünye ile uzaktan patlatıldı. Patlama sonrası polis ekipleri valizde yaptıkları incelemede valizin boş olduğu anlaşıldı. Cadde yapılan incelemenin ardından tekrar araç ve yaya trafiğine açıldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı