Sevgilisiyle ayrılık kararı alınca intihara kalkıştı
  • n50haber
  • Asayiş
  • Sevgilisiyle ayrılık kararı alınca intihara kalkıştı

Sevgilisiyle ayrılık kararı alınca intihara kalkıştı

ABONE OL
28 Haziran 2022 21:15
Sevgilisiyle ayrılık kararı alınca intihara kalkıştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde erkek arkadaşı ile ayrılık kararı alan kadın polis memuru tabancası ile intihar girişiminde bulundu. Erkek arkadaşı tarafından durumundan şüphelenilerek ihbarda bulunulması üzerine kadın polis yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Edinilen bilgiye göre, olay 17.05 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, Uzunköprü Polis Merkezi’nde görevli kadın polis memuru G.D. (32) evinde göğüs bölgesine tabancası ile ateş ederek intihara teşebbüs etti. Yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kadın polis memuru Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralı polis memuru Uzunköprü Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından bilinci açık olarak Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Öte yandan T.A. (39) ile G.D.’nin aralarında gönül ilişkisi olduğu, aralarında ayrılık kararı alınca kadın polisin kendisine zarar vereceğini söylemesi üzerine T.A.’nın ihbarda bulunarak ekipleri yönlendirdiği iddia edildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı