DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
STERLIN 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BIST %
BITCOIN 20696203,92%
Nevşehir
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13 08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yaşlı adam akülü arabasına kavuştu

Yaşlı adam akülü arabasına kavuştu

ABONE OL
6 Aralık 2022 11:00
Yaşlı adam akülü arabasına kavuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde uzun yıllardır ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan ve geçirdiği kaza sonucu yürüme sıkıntısı yaşayan Niyazi Çıkdık’a akülü arabası düzenlenen törenle teslim edildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kırkağaç Engelliler Derneğinde düzenlenen törene Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Servet Çelenk, İlçe Emniyet Müdür Vekili Rıdvan Polat, Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı, Kırkağaç Engelliler Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, Kırkağaç Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Vakıf Müdürü Tuncay Açıkgöz, AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Mehmet Emin Güngör ve Hıdırağa Mahalle Muhtarı Gerçek Kırbaş katıldı.

Düzenlenen törenle akülü arabasına kavuşan 65 yaşındaki Niyazi Çıkdık, büyük mutluluk yaşadı. Yaşadığı mutluluğu anlatan Çıkdık, “Karaosmanoğlu Camisi yanında uzun yıllardır ayakkabı boyacılığı yapmaktayım. Daha önce 2-3 kez kaza geçirdim. O yüzden yürümekte zorlanıyordum. Herkese çok teşekkür ederim. Allah destek olan herkesten razı olsun” dedi.

Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse ise, “Niyazi amcamızın akülü araba talebi olmuştu. Bugün ona aracını teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Güle güle kullansın. Bir nebzede olsa yüzünü güldürebildiysek ne mutlu. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı