Yardıma giderken yardıma muhtaç oldu

Yardıma giderken yardıma muhtaç oldu

ABONE OL
29 Mart 2023 14:00
Yardıma giderken yardıma muhtaç oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından depremzedelere emanet aldığı kamyonet ile gönüllü olarak yardım malzemesi taşıyan gencin sürdüğü kamyoneti yandı. Yardım yapmak isterken kullanılmaz hale gelen emanet kamyonet için yardıma muhtaç oldu.

paragraf sonrası reklam alanı

Tekin Alasırt, 6 Şubat Kahrammaraş depremlerinin ardından depremden etkilenen Kadirli ilçesi ve Osmaniye’ye gönüllü olarak yardım malzemesi taşırken Kadirli-Osmaniye yolu Sakarcalık köyü yakınlarında kamyon yanmaya başladı. Son anda araçtan çıkmayı başaran Alasırt, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü ancak yangın sonrası araç kullanılmaz hale geldi. Aracında büyük çaplı maddi hasar meydana geldiğini ve yaptıracak maddi durumu olmadığını belirten Tekin Alasırt ” Depremden bu yana gönüllü şekilde yardım malzemesi taşıyoruz. Kadirli’den Osmaniye’ye giderken aracımız yandı. Ben aracı emanet almıştım benimde değil. Bunu yaptıracak maddi gücümde yok yetkililerden yardım bekliyorum” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı