Vicdansız hırsız hasta çocuk için toplanan paraları çaldı
  • n50haber
  • Asayiş
  • Vicdansız hırsız hasta çocuk için toplanan paraları çaldı

Vicdansız hırsız hasta çocuk için toplanan paraları çaldı

ABONE OL
19 Mart 2023 10:00
Vicdansız hırsız hasta çocuk için toplanan paraları çaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Adana’da bir kişinin gece pencereyi zorlayarak girdiği restoranda hasta bir çocuk için toplanan yardım paralarının bulunduğu 12 kumbarayı çalıp kayıplara karışması saniye saniye görüntülendi. Oğlu için toplanan paraların çalınmasına tepki gösteren baba Hüseyin Çakır, “Hırsız paraları değil oğlumun umutlarını çaldı” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Olay, Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin Çakır (45) SMA hastası 15 aylık oğlu Coşkun Karahan Çakır için valilik izniyle yardım kampanyası başlattı. Bu çerçevede bulvardaki esnaflara da üzerinde hasta çocuğun fotoğrafının olduğu ’Coşkun’a nefes ol’ yazılı kumbaralar bırakan baba Çakır, kumbaraların hepsinin toplandığı iş yerine almaya gitti. Aynı zamanda depremzede olan baba Çakır, geçtiğimiz perşembe günü 12 kumbaranın toplandığı iş yerine gidemedi. Bir hırsız o gece restoranın penceresini zorlayarak içeri girdi. Direkt kasaya yönelen hırsız, burada kumbaraları gördü. Hırsız, 3 poşet alarak 12 kumbarayı üzerinde hasta çocuğun fotoğrafı ve “Coşkun’a nefes ol” yazısı olmasına rağmen içine koydu. Hırsız daha sonra güvenlik kamerası olduğunu fark edip yüzünü de saklayarak çaldıklarıyla çıkıp gitti.

“Oğlumun paralarını değil umutlarını çaldılar”

Sabah iş yerine geldiğinde kumbaraların olmadığını fark eden restoran sahibi, güvenlik kamerasından içeriye hırsız girdiğini görünce polise ve hasta çocuğun babasına haber verdi. Restorana gelen baba Çakır, bin bir zahmetle topladıkları paraların çalındığını görünce büyük üzüntü yaşadı. Üzüntüsünü belirten Hüseyin Çakır, “Oğlumun paralarını değil umutlarını çaldılar. Biz bir lira bir lira, beş lira beş lira bu paraları biriktiriyoruz. İnsan bunun hasta çocuğa ait olduğunu göre göre nasıl çalar. Ben bu insana artık bir şey diyemiyorum. İnşallah yakalanır ve hak ettiği cezayı alır. İnşallah yakalanır, başka çocukların canını acıtmaz” dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

O anların saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdığı hırsızlık olayı ile ilgili polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı