Vali Vekili Baytok, depremzede aile ile bir araya geldi

Vali Vekili Baytok, depremzede aile ile bir araya geldi

ABONE OL
30 Mart 2023 15:01
Vali Vekili Baytok, depremzede aile ile bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Siirt Vali Vekili Muhammed Sait Baytok ve eşi Merve Baytok, kentte misafir edilen Hataylı Özkan ailesinin gönül sofrasına konuk oldu.

paragraf sonrası reklam alanı

Özkan ailesi ile birlikte iftarlarını açan Vali Vekili Baytok ve eşi Merve Baytok, misafir aile ve çocuklarıyla bir süre sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.

Özkan ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Vekili Baytok, Hatay ilinde koordinatör Vali olarak görev yapan Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun da selamlarını iletti.

Siirt’te misafir edilen vatandaşlar için devletin tüm imkânlarının seferber edildiğini kaydeden Baytok, “Vatandaşlarımızın sevinçleri sevincimiz, üzüntüleri üzüntümüzdür. Her zaman özel misafirlerimizin yanındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz. Misafir ailelerimize kucak açan kadirşinas Siirt halkı, tarihimizden ve kültürümüzden gelen yardımseverliği ve dayanışmayı en güzel şekilde kardeşlerimize samimiyetle göstermiştir. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz. İftar sofralarımız bereketli, birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Özkan ailesi de ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, Baytok’a teşekkür etti.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı