Uşak’ta Bölme Piknik Alanı açıldı

Uşak’ta Bölme Piknik Alanı açıldı

ABONE OL
13 Eylül 2022 13:00
Uşak’ta Bölme Piknik Alanı açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Uşak Belediyesi şehir genelinde devam eden yeşil alan çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Bölme Piknik Alanı’nın açılışını gerçekleştirdi.

paragraf sonrası reklam alanı

Uşak halkına hem nefes aldıracak hem de sosyal aktivite imkânı sağlayarak çevre sakinlerinin yaşamına değer katacak olan Bölme Piknik Alanı düzenlenen açılışla hizmete sunuldu. 35 bin m2’lik bir alana ev sahipliği yapan Bölme Piknik Alanı,450 metre uzunluğunda yürüyüş ve koşu parkuru, 44 adet kamelya ve barbekü, çocuk oyun grubu, mescit ve lavaboları da bünyesinde barındırıyor. Her koridorunda farklı ağaç türleri bulunan piknik alanı ayrıca süs havuzu, hamak ve salıncak gibi olanakları da bünyesinde barındırıyor.

Açılışa Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ile beraber Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, AK Parti Uşak Millet Vekili İsmail Güneş, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın “Geçtiğimiz ay açılışını yapmış olduğumuz Yeşil Karaağaç Mahallesi’ndeki mesire alanımızdan sonra Uşak’ımıza yine güzel bir ateşli piknik alanı kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. AK Parti belediyeciliğinin doğaya olan duyarlılığını gösteren yeşil alanların bir tanesi olan Bölme Piknik Alanı Uşaklı hemşerilerimizin hizmetine sunuldu. Burada çocuklarımız için oyun alanlarından, vatandaşlarımızın koşu ve yürüyüş gerçekleştirebileceği yollara kadar çok çeşitli olanaklar bulunuyor. Dört bir tarafını yeşillendirdiğimiz bu parkın şehrimize ve mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı