Ünye’de ’Rahvan At Yarışları’ renkli görüntülere sahne oldu

Ünye’de ’Rahvan At Yarışları’ renkli görüntülere sahne oldu

ABONE OL
5 Haziran 2022 18:50
Ünye’de ’Rahvan At Yarışları’ renkli görüntülere sahne oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Ordu’nun Ünye Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ‘Rahvan At Yarışları’ bu yılda renkli görüntülere sahne oldu.

paragraf sonrası reklam alanı

Ünye Belediyesi önderliğinde Ünye Rahvan Atçılık ve Spor Kulübü tarafından desteklenerek gerçekleşen ‘Rahvan At Yarışları’ ilçe protokolünün katılımlarıyla gerçekleşti. Ünye Belediyesi Binicilik ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yarış, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Yarışlara katılacak atların isimleri ve sahiplerinin belirlenmesinin ardından yoğun katılımın olduğu yarışlar, toplamda Baş, Baş 6, İthal A, İthal B, Minik, Taze Beşli, Deste, 3’lü Tay, 4’lü Tay, Büyük Orta, Küçük Orta, 4 Nal olma üzere 12 kategoride gerçekleşti.

Düzenlenen yarış sonrası konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Pandeminin olmadığı zamanlarda bizler Ünye Belediyesi olarak bir nebzede olsa organize etmiştik. Bugüne atlarımız hazır olsun diye bunların daha önce yarışlarını düzenlemiştik. Ancak bugün pandeminin bitmesiyle beraber coşkulu bir ortamda atlarımızın hem yarışlarını izledik, hem de bu organizasyona ciddi anlamda destek vermiş oldunuz. Bundan sonra böyle organizasyonları ve ata sporlarımızı yaşatma noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise, “Bizlere bu heyecanı yaşatan Ünye Belediyesine ve bu organizasyonda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Toplamda 12 kategoride çekişmeli geçen yarışlar sonrası dereceye giren at sahiplerine kupaları verildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı