Ünye, Adıyaman’da yaraları sarıyor

Ünye, Adıyaman’da yaraları sarıyor

ABONE OL
29 Mart 2023 13:01
Ünye, Adıyaman’da yaraları sarıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Ordu’nun Ünye Belediyesi tarafından deprem afeti sonrası bölgede destek çalışmalarını sürdürülüyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Afet sonrası devam eden çalışmaların ardından Ramazan ayında kurulan çadırda iftar ve sahur yemekleri depremzedelere ulaştırılıyor. Çocuklar ise her gün düzenlenen etkinliklerle depremin acılarını unutmaya çalışıyor. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, Adıyaman’a giderek depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaşanılan acının azaltmanın gayretinde olduklarını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Depremin ilk gününden itibaren Ünye Belediyesi olarak biz de burada bulunduk ve vatandaşlarımıza yardımcı olmak, onların sıkıntılarına bir nebze olsun merhem olmak adına elimizden gelen gayreti gösterdik. Tabii Ramazan ayının gelmesi ile birlikte aynı zamanda nasıl ki Ünye’de gönül sofralarımızı oluşturduysak aynı şekilde buradaki vatandaşlarımızla iftarımızı ve sahurumuzu paylaşıyoruz. Aynı zamanda onların deprem afeti sonrası oluşan bu psikolojik travmalarında da atlatmaları için mücadele ediyoruz. Millet olarak onların yanında olduğumuzu göstermek, çocuklarımızla ve yetişkinlerle hep birlikte burada bu atmosferi onlarla paylaşarak bir miktar acılarını ve kederini azaltmanın gayreti içerisindeyiz. Umarım faydalı oluyoruzdur diye düşünüyorum” dedi.

Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş ise, yaraların hep birlikte sarılacağını, depremzede vatandaşların mutlu olması için gayret edeceklerini ifade etti.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Etkinlikte gönüllerince eğlenen çocuklar teşekkür etti.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı