Tuşba Belediyesinden depremzedelere sıcak çorba ikramı
  • n50haber
  • Gündem
  • Tuşba Belediyesinden depremzedelere sıcak çorba ikramı

Tuşba Belediyesinden depremzedelere sıcak çorba ikramı

ABONE OL
8 Şubat 2023 09:00
Tuşba Belediyesinden depremzedelere sıcak çorba ikramı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Van’ın Tuşba Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden dolayı yıkımın gerçekleştiği illerden biri olan Malatya’da depremzedelere ve yardım ekiplerine sıcak çorba ikramında bulundu.

paragraf sonrası reklam alanı

Tuşba Belediyesinin merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkıma sebep olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle Malatya’ya gönderdiği mobil çorba dağıtım ekipleri, depremzedelerin derdine derman olmaya çalışıyor. Belediye ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren 2 mobil çorba araç ile şehir merkezinde depremzedelerle arama kurtarma çalışmalarına katılanlara 12 bin kişiye çorba ile ekmek ve su dağıtımı gerçekleştirdi.

2011 yılında büyük depremler yaşayan bir il olarak depremzedelerin acısını en derin şekilde hissettiklerini söyleyen Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, yaşanan üzüntünün tarifinin olmadığı dile getirdi. Depremzedelerin acılarını iyi anladıklarını ifade eden Başkan Akman, “Acıları acımızdır. Bu nedenle deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı