TÖHOB Genel Kurulu Yapıldı, mevcut başkan Ercan Soydaş tekrar seçildi
  • n50haber
  • Genel
  • TÖHOB Genel Kurulu Yapıldı, mevcut başkan Ercan Soydaş tekrar seçildi

TÖHOB Genel Kurulu Yapıldı, mevcut başkan Ercan Soydaş tekrar seçildi

ABONE OL
27 Mayıs 2022 19:50
TÖHOB Genel Kurulu Yapıldı, mevcut başkan Ercan Soydaş tekrar seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Olağan Genel kurulu İBB Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. İETT Genel Müdürü Alper Bilgili’nin de katıldığı genel kurul sonunda, tek liste ile yapılan oylamada mevcut başkan Ercan Soydaş yeniden seçildi.

paragraf sonrası reklam alanı

İstanbul’da, İBB Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul Divan Başkanlığını Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner yaptı. TÖHOB Başkanı Ercan Soydaş ve İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık gelen katılımcıları karşıladı. Genel Kurula İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, İBB meclisi üyesi Suat Sarı, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göğer, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fahrettin Bilgit, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, İstanbul Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Emin Alagöz, Fethiye Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu, Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Onur Orhon, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen delegeler katıldı.

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili yaptığı konuşmada, Özel Halk Otobüsleri şirket ve kooperatifleri ile yeni bir sisteme geçildiğini belirterek, bu sistemin Özel Halk Otobüsleri esnafının kaliteli bir taşımacılık yapması için tüm Türkiye’de örnek olması gerektiğini belirtti. İBB Meclis Üyesi Suat Sarı da yaptığı konuşmada devletin toplu taşımaya destek vermesi gerektiğini söyledi.

Tek liste halinde yapılan yönetim ve denetim kurulları seçimlerinde mevcut Başkan Ercan Soydaş güven oyu alırken yenilenen yönetim ve kurulu listesi de yeni dönem için yetki aldı. Genel Kurul sonunda Başkan Ercan Soydaş desteklerinden dolayı delegelere teşekkür etti.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı