Terör operasyonunda yakalanan 8 şahıs tutuklandı

Terör operasyonunda yakalanan 8 şahıs tutuklandı

ABONE OL
30 Mart 2023 13:00
Terör operasyonunda yakalanan 8 şahıs tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Sakarya’da polis ekiplerince PKK, DEAŞ ve FETÖ terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 23 şüpheliden 8’i tutuklanırken 4’ü adli kontrol, 6’sı adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine gönderildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, PKK/KCK, DEAŞ ve FETÖ/PDY terör örgütlerine yönelik operasyonlar düzenlenmişti. Terör örgütlerinin eylemlerinin önlenmesi ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi gayesiyle ile düzenlenen operasyonlarda; PKK/KCK silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 2 şahıs ile DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 8 şahıs ve FETÖ/PDY terör örgütü içerisindeki faaliyetlerine yönelik haklarında yakalama emri bulunan 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8’i tutuklanırken 4’ü adli kontrol, 6’sı ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. PKK/KCK, DEAŞ ve FETÖ/PDY terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlarda yabancı uyruklu olan 5 şüpheli ise emniyetteki işlemleri sonrasında sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine gönderildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı