TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’den İYİ Parti’ye geçmiş olsun ziyareti

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’den İYİ Parti’ye geçmiş olsun ziyareti

ABONE OL
31 Mart 2023 16:00
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’den İYİ Parti’ye geçmiş olsun ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına gelerek, yapılan silahlı saldırı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

paragraf sonrası reklam alanı

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan silahlı saldırı sonrası ziyarette bulundu. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yapılan silahlı saldırı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Sarıgül, ziyaret sonrası İl Başkanlığı binası önünde saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

TDP Genel Başkanı Sarıgül, “14 Mayıs tarihinde Türkiye’mizde seçimler yapılacak. Bu seçimler demokrasi bayramıdır. Bu seçimlerde yurttaşlarımız görüş ve düşüncelerini aktarmalı ve en sonunda da sandığa herkes saygı duymalıdır. Seçimlerin arifesinde bugün İYİ Parti’ye atılan kurşun AK Parti’ye, MHP’ye ve Türkiye Değişim Partisi’ne atılmıştır. Bu tip olayları hoş karşılamıyoruz. Bu tip olayları gerçekleştirenler mutlaka ortaya çıkarılmalıdır. Demokrasilerde kaba kuvvet yok. Demokrasilerde görüşlerimizi, düşüncelerimizi saygı ve sevgi ile anlatmak var. Vatandaşın vereceği karara da saygı duymak var. Türkiye Cumhuriyeti barıştan, demokrasiden, özgürlükten, insan haklarından, örfümüzden, töremizden ve geleneklerden yana olan bir yapıdan oluşmaktadır. Bu vesileyle İYİ Parti’ye atılan kurşun demokrasiye atılan kurşundur. Umarım ki seçim öncesi böylesine olaylar son olur” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı