Talas’ta kurban hazırlıkları erken başladı
  • n50haber
  • Genel
  • Talas’ta kurban hazırlıkları erken başladı

Talas’ta kurban hazırlıkları erken başladı

ABONE OL
26 Mayıs 2023 13:00
Talas’ta kurban hazırlıkları erken başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi eski Reşadiye stadındaki kurban pazarında yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

paragraf sonrası reklam alanı

Vatandaşların temiz ve hijyenik bir ortamda alış verişini yaparak kurban ibadetini en güzel şekilde yerine getirmesini amaçladıklarını belirten Başkan Yalçın, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Burada çalışan personelle sohbet eden Başkan Yalçın, Kurban Bayramı öncesi hazırlıkların hummalı şekilde yürütüldüğünü söyledi.

Başkan Yalçın, konuyla ilgili yaptığı kısa değerlendirmede, “Belediye hizmetleri sabahtan akşama, doğumdan ölüme hayatımızın her anında. Şimdi de Kurban Bayramı hazırlıklarına başladık. Hemşehrilerimizin en uygun ve sıhhi ortamlarda kurban alış verişi yapabilmesi ve kurbanlarını kesebilmesi için her yıl olduğu gibi Reşadiye eski futbol sahasında düzenlemeler yapıyoruz.” diye konuştu.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı