Süper Lig ve 1. Lig şampiyonluk kupaları, İzmir’de görücüye çıktı
  • n50haber
  • Gündem
  • Süper Lig ve 1. Lig şampiyonluk kupaları, İzmir’de görücüye çıktı

Süper Lig ve 1. Lig şampiyonluk kupaları, İzmir’de görücüye çıktı

ABONE OL
26 Mayıs 2023 15:04
Süper Lig ve 1. Lig şampiyonluk kupaları, İzmir’de görücüye çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig 2022-2023 sezonu şampiyonluk kupaları, İzmir Konak Meydanı’nda sporseverlerin ziyaretine açıldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak tasarlanan Spor Toto Süper Lig ile Spor Toto 1. Lig şampiyonluk kupaları, bugün 17.30’a kadar İzmir Konak Meydanı’nda sporseverlerin ziyaretine açıldı. Vatandaşlar da kupaları yakından inceleyip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Enes Şahin: “Kupayı görmek çok güzel”

Kupayı ilk kez gördüğünü ve çok beğendiğini dile getiren Fenerbahçeli futbolsever Enes Şahin, “Bu kupayı İzmir’de görmek çok güzel. Ben de Malatya’dan geldim. Fenerbahçeli olarak Galatasaray ne kadar şampiyonluğa inanmış olsa da Ankaragücü karşısında puan kaybedeceklerini düşünüyorum. Rüyamda da gördüm. Eğer Galatasaray puan kaybederse biz de kazanırsak şampiyonluk ümidimiz var” diye konuştu.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Mehmet Emin Özden: “Kupayı ilk kez gördüm”

paragraf sonrası reklam alanı

Kupayı ilk defa gördüğünden dolayı heyecanlı olduğunu söyleyen Galatasaraylı sporsever Mehmet Emin Özden de, “18 yıldır İzmir’de yaşamama rağmen ilk kez Süper Lig kupasını gördüm. Güzel bir şans oldu ve iyi denk geldi. Öğrenci olduğum için maçları pek takip edemiyorum. Bir Galatasaraylı olarak şampiyon olacağımız gerçeğini değiştirmiyor” dedi.

Hamza Yazgan: “Değişik bir his”

Bir başka sporsever Hamza Yazgan da şu cümlelere yer verdi:

“Kupayı görünce çok mutlu oldum. Hayatımda ilk kez bir kupa gördüm ve çok değişik bir his. Galatasaray, bu sene kupayı hak etti ve çok iyi oynadı.”

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı