Spor kulüpleri, Sivasspor’u kutladı

Spor kulüpleri, Sivasspor’u kutladı

ABONE OL
27 Mayıs 2022 10:35
Spor kulüpleri, Sivasspor’u kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

DG Sivasspor’un, Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmasının ardından Konyaspor, Medipol Başakşehir, Alanyaspor, Fatih Karagümrük, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor kutlama mesajı yayımladı.

paragraf sonrası reklam alanı

Sivasspor, Türkiye Kupası finalinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Kayserispor’u 3-2 yenerek kupayı müzesine götürdü. Süper Lig ekipleri de kupa galibi Sivasspor için kutlama mesajı yayımladı.

Konyaspor, sosyal medya hesabından, “60. Ziraat Türkiye Kupasını kazanan Sivasspor Kulübünü ve camiasını tebrik ederiz” notunu ekledi.

Medipol Başakşehir de kulübün sosyal medya hesabından, “Ziraat Türkiye Kupasını kazanan Sivasspor’u, camiasını ve taraftarlarını tebrik ederiz” paylaşımında bulundu.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Alanyaspor ise, “60. Ziraat Türkiye Kupasını kazanan Sivasspor Kulübünü tebrik ederiz” ifadelerini kullandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Fatih Karagümrük; “Ziraat Türkiye Kupasını kazanan Demir Grup Sivasspor’u tebrik ederiz”, Gaziantep FK; “Ziraat Türkiye Kupasında şampiyon olmayı başaran Sivasspor camiasını tebrik ederiz” ve son olarak Çaykur Rizespor da; “Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor’u tebrik ediyoruz” cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı