’Spor Aşkı Engel Tanımaz’ tırı Kırşehir’de

’Spor Aşkı Engel Tanımaz’ tırı Kırşehir’de

ABONE OL
27 Mayıs 2022 16:35
’Spor Aşkı Engel Tanımaz’ tırı Kırşehir’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Cumhurbaşkanlığı tarafından desteklenen ’Spor Aşkı Engel Tanımaz’ tırı Kırşehir’de Cacabey Meydanında özel gereksinimli öğrencilerle buluştu.

paragraf sonrası reklam alanı

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara’nın da eşlik ettiği programda özel gereksinimli öğrenciler spor aktivitesinde bulundu. Cacabey Meydanına konfeti patlatılarak gelen ’Spor Aşkı Engel Tanımaz’ tırı Türk Bayrakları açan öğrencilerin arasından geçti. Programda konuşan Vali Hüdayar Mete Buhara, hayattaki engellerin kalkacağını önemli olanın ise zihinlerdeki engelleri kaldırmak olduğunu söyledi. Vali Buhara; “Hayatta zorluklar ve engeller olabilir. Zihinlerimizdeki engelleri kaldırmaya inandığımızda kendimize güvendiğimizde hiçbir engelin olmadığını ve yapacaklarımıza engellerin mani olmadığını zaman içerisinde gördük” dedi. Programa özel gereksinimli öğrencilerle gelen Vali Buhara, öğrencilerle birlikte oturup onların spor yaptıktan sonra yaşadığı mutluluğa ortak oldu. Programda yöresel halk oyunları etkinliği düzenlendi. Sonrasında ise özel gereksinimli öğrenciler, kendileri için oluşturulan spor alanında gösteri yaptı.

Program sonunda konuşan ve proje ortaklarından olan Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Numan Nafiz Şahin ise teslim edilen malzemelerin okullara ulaştırılacağını ve çocukların bedensel ve ruhsal gelişimlerine sporla katkı sağlayacaklarını söyledi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı