Sinop’ta lösemili çocuklar yararına sergi

Sinop’ta lösemili çocuklar yararına sergi

ABONE OL
27 Mayıs 2022 14:00
Sinop’ta lösemili çocuklar yararına sergi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Sinop’ta lösemili çocuklar yararına sergi düzenlendi.

paragraf sonrası reklam alanı

Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda düzenlenen sergiye Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Cevat Okutan, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Sergi kurdelesini öğrenciler ile birlikte kesen Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız; “Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulumuzun öğretmenlerinin, velilerinin bugünlerimizin ve yarınlarımızın umut ışıkları çocukların çok büyük bir umutla ve sosyal proje anlayışıyla ele aldıkları bir çalışma var. Bu çalışma bana ilk geldiğinde muhteşem bir iş çıkaracaklarını biliyordum. Burada LÖSEV çerçevesinde çocuklarımıza sergi yöntemiyle destek sağlamaya çalışacağız. Aslında burada sadece destek sağlamayacağız. Kültürümüzün bir parçası olan yardımlaşmanın da önemine değineceğiz” dedi.

Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Cevat Okutan ise “Okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerinin katılımıyla hazırlamış olduğumuz LÖSEV yararına sergimiz Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Yıldız tarafından açıldı. Burada bugün öğrencilerimize para karşılığı değil de bağış karşılığı sergi düzenleyeceğiz. Sergimizin okulumuza, ilimize ve LÖSEV’e hayırlı olması dileğiyle” dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı