Silahlı saldırıda ölümden kıl payı kurtuldular

Silahlı saldırıda ölümden kıl payı kurtuldular

ABONE OL
27 Mayıs 2022 14:55
Silahlı saldırıda ölümden kıl payı kurtuldular
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Şanlıurfa’da bir eczaneye düzenlenen silahlı saldırı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde eczanede oturan müşterilerin mermilerin hedefi olmaktan yere yatarak son anda kurtuldukları gözlendi.

paragraf sonrası reklam alanı

Edinilen bilgiye göre olay, dün Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Esentepe Mahallesinde yaşandı. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin karşısındaki ara sokakta yer alan eczaneye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler olay yerinden kaçarken saldırıya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Mermi başını sıyırdı

Görüntülerde bazı müşterilerin eczaneden ilaç aldığı sırada mermilerin hedefi olmaktan son anda kurtuldukları gözlendi. Sandalyede oturan bir müşterinin silah sesini duyduktan sonra yere yatmadan önce dönüp baktığı ve merminin başını sıyırıp geçmesi dikkatlerden kaçmadı.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Olay yerine giden polis ekipleri, çevredeki kamera kayırlarını inceleyerek saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

paragraf sonrası reklam alanı

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı