Şehir içi ulaşımda NEVKART hazırlıkları tamamlandı

Şehir içi ulaşımda NEVKART hazırlıkları tamamlandı

ABONE OL
11 Ekim 2022 15:16
Şehir içi ulaşımda NEVKART hazırlıkları tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Nevşehir’de şehir içi ulaşımda kartlı sisteme geçiş için hazırlıklar tamamlandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Nevşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Önümüzdeki günlerde kullanılmaya başlanacak olan sistem için işlem merkezlerinde oluşabilecek yoğunluğu azaltmak ve vatandaşlarımızın kısa sürede kartlara ulaşmasını sağlamak amacıyla 12.10.2022 Çarşamba gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak. İndirimli ve Serbest Kart alacak olan vatandaşlarımız (Engelliler, 65 yaş üstü vatandaşlar, Polis, Jandarma, Gaziler, Şehit Yakınları ve Öğrenciler) kartlarını Atatürk Bulvarı üzerindeki Gülbahçe, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde Millet Kıraathanesi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yaşam Merkezi(Üniversite öğrencileri) içerisinde bulunan NEVKART İşlem Merkezlerinden alabilecekler.

Ayrıca tam kart almak ve dolum yapmak isteyen vatandaşlarımız için ilgili firma tarafından bayilendirme işlemleri tamamlandı. Önümüzdeki günlerde kart dolum ve tam binim kartları ile 2 binişlik kartların satışını gerçekleştirecek bayilerwww.nevkart.com.tr adresinden duyurulacak. Bu kişilerden kart alım sırasında serbest kartlar için 40 TL, indirimli kartlar için ise 30 TL ücret alınacak.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı