Şanlıurfa’da geleceğin sporcuları yetişiyor

Şanlıurfa’da geleceğin sporcuları yetişiyor

ABONE OL
2 Şubat 2023 17:01
Şanlıurfa’da geleceğin sporcuları yetişiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği spor salonlarıyla birlikte spor yapma imkanına kavuşan gençler, periyodik olarak katıldıkları ortak antrenmanlarla başarılarına başarı katıyor.

paragraf sonrası reklam alanı

“Gençlere yatırım, geleceğe yatırımdır” anlayışıyla Şanlıurfa’da gençlerin spor aktivitelerine katılımlarını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla oluşturulan 9 spor salonunda gençlere karate eğitimi veriliyor. Sömestr tatilinde gençlerin spor salonlarında vakit geçirmelerini sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2 haftalık ara tatilde yaklaşık bin gence spor yapma imkanı sağladı. Spor salonlarına gelen gençler burada uzman antrenörler eşliğinde spor yaparak vakit geçiriyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin gençler için hayata geçirdiği spor salonlarından faydalanan gençler arasında başarıdan başarıya koşan gençler de yer alıyor. Ulusal ve uluslararası müsabakalara katılan Şanlıurfalı gençler başarılarına bir yenisini daha eklemek için eğitimlerine devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Sporcusu Abdulsamet Sepetçi, Geçen yıl yapılan Minik Yıldızlar şampiyonasında Türkiye birincisi olurken Muhammet Halis Toprak, Minik Yıldızlar Türkiye şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu. İsmail Felhan ise geçen yıl yapılan Anadolu yıldızlar şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu.

Genç sporcular Sepetçi, Toprak ve Felhan, kendilerine verilen desteklerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı