Sancaktepe’de kafeden 15 bin TL’lik televizyon çaldı, 300 TL’ye hurdacıya sattı
  • n50haber
  • Asayiş
  • Sancaktepe’de kafeden 15 bin TL’lik televizyon çaldı, 300 TL’ye hurdacıya sattı

Sancaktepe’de kafeden 15 bin TL’lik televizyon çaldı, 300 TL’ye hurdacıya sattı

ABONE OL
27 Mayıs 2022 12:10
Sancaktepe’de kafeden 15 bin TL’lik televizyon çaldı, 300 TL’ye hurdacıya sattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Sancaktepe’de bir hırsız, girdiği kafede bulunan 15 bin TL değerindeki LCD televizyonu çaldı. Hırsız çaldığı televizyonu bir hurdacıya verip karşılığında 300 TL aldı. Polis tarafından yakalanan şahsın ayrıca benzer suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Sancaktepe’nin Osmangazi Mahallesi’ndeki bir kafede 21 Mayıs Cumartesi günü saat 11.40 sıralarında hırsızlık suçu işlendiği bilgisi üzerine polis olay yerine intikal etti. Yapılan incelemede şüpheli şahsın iş yerine hırsızlık yapmak için girdiği ve 15 bin TL değerinde 1 adet LCD televizyonu çaldığı ve olay yerinden hızla uzaklaştığı anlaşıldı.

Çaldığı 15 bin TL’lik televizyonu 300 TL’ye satmış

Eşkal tespiti yapılan M.C.Ş. (22) isimli şüpheli şahıs 21 Mayıs günü saat 17.45 sıralarında Eyüp Sultan Mahallesi Osmangazi Caddesi üzerinde polis tarafından yakalandı. Şüphelinin iş yerinden çaldığı malzemeyi N.A. (37) isimli bir hurdacıya 300 TL karşılığında sattığı belirlendi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

N.A. ikametinde polis tarafından yakalandı. M.Ç.S.’nin çalarak N.A.’ya sattığı LCD televizyon da ele geçirildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Televizyon çaldığı tespit edilen M.C.Ş.’nin yapılan üst aramasında bonzai olduğu düşünülen 3 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahsın ayrıca benzer suçlardan birçok kaydı olduğu tespit edildi.

M.C.Ş. hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca M.Ç.S. “İş yerinden ve kurumdan hırsızlık” suçundan adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Yakalanan N.A. ise “Suç eşyasını satın alma veya kabul etme” suçundan yapılan adli işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı