Pursaklar’ın yol ağı genişliyor

Pursaklar’ın yol ağı genişliyor

ABONE OL
27 Mayıs 2022 12:25
Pursaklar’ın yol ağı genişliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Pursaklar Belediyesi, ilçeye artan ilgi ve yükselen nüfus sayısı ile birlikte yeni yerleşim yerlerinin oluşması nedeniyle vatandaşların modern yollarda seyahat edebilmesi için ulaşım alanındaki yatırımlarına devam ediyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Her geçen gün değişen, dönüşen ve hızla büyüyen ilçede Pursaklar Belediyesi, vatandaşların modern yollarda güven altında seyahat edebilmeleri için yeni imar yolları inşa etmeye devam ediyor. Ulaşım ağını genişletmek için çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, her geçen gün ilçeye artan ilgi ve yükselen nüfus sayısı nedeniyle vatandaşların ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşamaması için yeni yerleşim yerlerine yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Pursaklar’ın gelişime açık ve vatandaşlar tarafından tercih edilen bir ilçe olduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘İlçemizin önünü açacak ve büyük değer katacak projeleri hayata geçirirken vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yürütüyoruz. Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları açmayı sürdürüyoruz. Açılan yeni yollarla birlikte ilçe sakinlerimiz ev ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım sağlayabilecek’’ dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı