(ÖZEL) Domuzlar şehir merkezinde

(ÖZEL) Domuzlar şehir merkezinde

ABONE OL
29 Mart 2023 13:01
(ÖZEL) Domuzlar şehir merkezinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Eskişehir şehir merkezindeki ormanlık alanın yanında bulunan bir siteye sık sık inerek yiyecek arayan yaban domuzlarının oluşturduğu rahatsızlıktan bahseden Mustafa Çetin, “Domuzlar tedirginlik oluşturuyor, yanaşamıyoruz” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Gültepe Mahallesi’nde bulunan Üniversite Evleri Sitesi, Kent Ormanı’nın hemen bitişiğinde bulunuyor. Ormanlık alanla yaşayan yaban hayvanları da zaman zaman Üniversite Evleri Sitesi’nin bulunduğu bölgeye inerek yiyecek arayışına giriyor. Bu da bölge halkında tedirginlik oluşturuyor. Gündüz saatlerinde bile yaklaşık 5 bin kişinin yaşadığı Üniversite Evleri Sitesi’nin bulunduğu alana genel olarak 2’li ve 3’lü gruplar halinde gelen, yemek ararken çöp konteynerlerini deviren domuzlar, bölge halkında büyük tedirginlik oluşturuyor.

“Domuzlar tedirginlik oluşturuyor, yanaşamıyoruz”

Evlerinin yakınına kadar inen domuzlara köpeklerin bazen saldırdığını, kendilerinin ise korktukları için müdahale edemediklerini belirten Mustafa Çetin, “Şah domuz var. 8 tane köpek dün saldırdı. Komşular da vardı. Köpekler yanına yaklaşamıyor. Hepsi yolun öbür tarafına geçti. Birisi siyah biri de gri. Bir taş veya sopa alıp da atamadık. Korktuk yani, atamadık. Kafayı dikti üzerimize baktı. Tedirginlik tabi ki oluşturuyor, yanaşamıyoruz. Komşunun bahçesini kazmış, ben iki gündür görüyorum” dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

“Domuzların çöp bidonlarını ve konteynerlerini devirdiklerini gördüm”

paragraf sonrası reklam alanı

Yemek aramak için yaklaşık 5 bin kişinin yaşadığı Üniversite Evleri’ne gelen yaban domuzlarının, çöp bidonlarını ve konteynerlerini devirdiğini belirten Site Yöneticisi Ömer Gürcan, şu ifadeleri kullandı:

“Orman yakınımızda. 7 kilometrelik alan teşkil ediyor bu orman, çünkü domuz orada yaşamak zorunda. Orada bazen domuz izlerine rastladığımız oluyordu. Ben çöp bidonlarını, çöp konteynerlerini devirdiklerini gördüm. Hatta ileride bir fırın var, ben de oradan camdan onları seyrettim.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı