Okulda açık hava sinema keyfi

Okulda açık hava sinema keyfi

ABONE OL
27 Mayıs 2022 10:00
Okulda açık hava sinema keyfi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Adana’nın Kozan ilçesinde öğrenciler, aileleriyle birlikte okullarının bahçesinde açık hava sinema keyfi yaşadı.

paragraf sonrası reklam alanı

Gazi İlk ve Ortaokulu bahçesinde açık hava film etkinliği düzenledi. 265 öğrencisi bulunan okulda aileler çocukları ile birlikte “Milyonluk Bebek” filmini izledi. Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, okul yönetimi, veliler öğrenciler ile birlikte nostalji yaşadı. Velilerden Özlem Kayboz, günümüzde öğrencilerin ve ailelerinin teknoloji ile daha çok ilgilendiğini belirterek, “Maalesef çocuklarımız ve bizler telefon ve bilgisayarı daha yoğun kullanıyoruz. Çocuklarımız ile birlikte okulumuzun bahçesinde güzel bir etkinlik oldu. Çocuklarımızla film izledik, mısır keyfi yaptık. Bizim çocukluğumuzda olduğu gibi samimi, güzel bir etkinlikti. Emeği geçen okul yönetimimize teşekkür ederiz” dedi.

Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez de geçmişte yaşanan mutlu günlerin bir nostaljisi olduğunu ifade ederek, “Ben de çocukluğumda ailemle çok hava sinemasına giderdik. Elimizde mısır keyifli vakit geçirirdik. Çok güzel geçmişe götüren bir etkinlik oldu, çok mutluyuz” diye konuştu.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı