NEVÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Altınkaynak’tan Ödül Getiren İki Proje

NEVÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Altınkaynak’tan Ödül Getiren İki Proje

ABONE OL
21 Aralık 2022 10:42
NEVÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Altınkaynak’tan Ödül Getiren İki Proje
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Cevahir Altınkaynak’ın yürütücülüğünü yaptığı “Doku rejenerasyonunu hızlandıran nanobiyoteknolojik ürün geliştirilmesi” başlıklı projesi ile “Diaintegra” başlıklı diğer projesi, TÜBİTAK desteği ile bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘11. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı’nda ödüle layık görüldü.

paragraf sonrası reklam alanı

T.C. Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) onayında, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) organizasyonu ve TÜBİTAK desteği ile bu yıl 11’incisi düzenlenen Kimya Ar-Ge Proje Pazarı Ödül Töreni Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Bu yıl, “ilaç”, “medikal ürünler”, “boyalar ve yapıştırıcılar”, “plastik ve kauçuk”, “kozmetik-sabun ve temizlik ürünleri” ve “temel kimyasallar” olmak üzere 6 ayrı kategoride toplam 136 proje başvuru yaptı. Her kategoride finalist olan projelerin belirlenmesi ile finalistlerden, jüri tarafından gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda belirlenen kategori birincileri 75 bin TL, ikincileri 50 bin TL ve üçüncüleri 25 bin TL para ödülü almaya hak kazandı.

Yürütücülüğünü Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Cevahir Altınkaynak’ın yaptığı “Doku rejenerasyonunu hızlandıran nanobiyoteknolojik ürün geliştirilmesi” başlıklı projesi, 11’incisi düzenlenen Kimya Ar-Ge Proje Pazarı Ödül Töreninde ‘Temel Kimyasallar’ kategorisinden en iyi 3. proje seçilerek 25 bin TL ödüle layık görüldü.

Doç. Dr. Cevahir Altınkaynak’ın yürütücülüğünü yaptığı “Diaintegra” başlıklı diğer projesi ise ‘Medikal Başarı Hikayesi’ kategorisinden ödüllendirilerek teşekkür plaketi verilmeye layık görüldü.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak her bir bilim insanının ortaya koyduğu bilimsel çalışmayı desteklediklerini söyleyen NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ‘11. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı’nda ödül alan Doç. Dr. Cevahir Altınkaynak’ı tebrik ederek, kendilerine özverili çalışmalarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı