Nevşehir maçında parola 3 puan

Nevşehir maçında parola 3 puan

ABONE OL
24 Mart 2023 18:00
Nevşehir maçında parola 3 puan
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

TFF 3. Lig 1. Grup 25. Hafta müsabakasında, Nevşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.

paragraf sonrası reklam alanı

TFF 2. Lig’e yükselmek için grubunda play-off mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Yeni Mersin İdmanyurdu müsabakası için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde kendi tesislerinde bu önemli müsabakaya hazırlanan kırmızı beyazlı ekipte oyuncular ve teknik heyet, bu maçı kazanarak taraftarlarına üç puan armağan etmek istiyor. Nevşehir Belediyespor Takım Kaptanı Şener Özcan, takım olarak bu maça çok iyi hazırlandıklarını ve galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Grupta şu an lider durumda olan Yeni Mersin İdmanyurdu ile oldukça zorluk bir maç oynayacaklarını söyleyen Şener Özcan, “Bu grubun en iyi kadrolarından birine sahibiz Taraftarlarımızın desteği ile Pazar günü sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz. O gün sahada terimizin son damlasına kadar bu arma için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımızdan da 90 dakika boyunca bizlere destek olmasını istiyoruz. İnşallah hafta sonu hep birlikte galibiyetimizi kutlayacağız” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı