Nazilli’de metruk binaların yıkımına devam ediliyor
  • n50haber
  • Genel
  • Nazilli’de metruk binaların yıkımına devam ediliyor

Nazilli’de metruk binaların yıkımına devam ediliyor

ABONE OL
30 Mart 2023 18:00
Nazilli’de metruk binaların yıkımına devam ediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Nazilli Belediyesi şehir genelinde yol işgali ve vatandaşlar için tehlike arz eden metruk bina yıkımlarına devam ediyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle devam edilen metruk bina yıkımı ve yol düzenleme çalışmalarına; Yeni Mahalle 18 Sokak ile 235 sokak birleşimindeki yola işgali olan metruk bina yıkımı ile bir yenisi daha eklendi.

Asayiş ve trafik akışı açısından önemli

Yıkım çalışmasını Yeni Mahalle Muhtarı Ahmet Kaysal ile birlikte takip eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Yeni Mahalle 235 sokaktaki çalışmalarımızı takip eden aşamada 18 sokak ile kesiştiği noktada hem yola işgali hem de asayiş manasında sıkıntılar oluşturan taşınmazın metruk bina çerçevesinde yıkımı ile ilgili olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bölge metruk bina yıkımının gerçekleştirilmesi sonucunda asayiş noktasında rahatlamış, güvenli aynı zamanda trafik akışının sağlanmasıyla vatandaşımızın kullanımı açısından iyi bir hale getirilmiştir. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Yıkım çalışmasını Başkan Özcan ile birlikte takip eden Yeni mahalle muhtarı Ahmet Kaysal, “Mahalle sakinlerimiz tarafından yıkılması talep edilen mahallemizin işlek noktasında bulunan metruk binanın yıkımı Nazilli Belediyesi ekiplerince Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Taleplerimizin alınması sorunlarımızın giderilmesi hususunda her zaman yanımızda olan desteğini esirgemeyen Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuşarak memnuniyetini dile getirdi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı