Müsilaj operasyonda Adana’da 4 gözaltı

Müsilaj operasyonda Adana’da 4 gözaltı

ABONE OL
27 Mayıs 2022 10:00
Müsilaj operasyonda Adana’da 4 gözaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Türkiye genelinde 16 ilde eş zamanlı yapılan “Müsilaj” operasyonunda Adana’da “nitelikli dolandırıcılık” yaptığı öne sürülen 1’i kadın 4 zanlı gözaltına alındı.

paragraf sonrası reklam alanı

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı ekiplerince sahil şeridindeki illerde baskı, cebir, tehdit ve şiddet yöntemlerini kullanarak turizmi olumsuz yönde etkileyen mafya tipi organize suç örgütleri ve bu örgütlere silah temini sağlayan suç gruplarına yönelik 16 ilde eş zamanlı “Müsilaj” dün operasyonu başlatıldı. Bu çerçevede Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, “nitelikli dolandırıcılık” suçu işledikleri belirlenen şüphelilerin adreslerine eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda 1’i kadın 4 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar adli tıp biriminden sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Zanlıların adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda adli evrak ve dijital materyal ele geçirildi. Zanlıların emniyetteki sorgusu devam ediyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı