MHP’li Bulut, ülkücü gençliğe seslendi

MHP’li Bulut, ülkücü gençliğe seslendi

ABONE OL
27 Mayıs 2022 17:15
MHP’li Bulut, ülkücü gençliğe seslendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Ülkücü gençliğe seslenerek, “Sizlerde bu topraklara birlik ve beraberlik içerisinde, tek bir aile gibi Türklük mührünü, İslam mührünü vuracaksınız” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Ülkü Ocakları Tokat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Türk Gençlik Şöleni büyük coşkuya sahne oldu. Hüseyin Akbaş Kapalı Spor salonunda düzenlenen şölene yaklaşık 6 bin kişi katılım sağladı. Konser öncesinde konuşma yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘biz gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için mücadele ediyoruz’ sözüne değinerek, “Genel başkanımızın bu sözleri milliyetçi, ülkücü hareketin şiarını ortaya koymuştur. Bugün Türk gençliğinin içini boşaltmak için Türk gençliğini çeşitli kategorilere sokmak isteyenlere buradan haykırıyoruz; Türk gençliği x,y,z kategorilerine göre sıralandırılamaz. Türk gençliği buradadır, ülkü ocaklarının çatısı altında dünyayı buradan izlemektedir” dedi.

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ise Ülkücü Ocaklarının kuruluşunu, 12 Eylül öncesinde ülkücülerin Türkiye için can verdiğini kaydetti. MHP’li Bulut, “Sizler yarım asırlık bir davanın bugün yaşayan mirasçılarısınız. Başınızı öne eğmeden, yüzünüzü başkasına dönmeden aynı kararlılıkla doğruları savunmaya devam edeceksiniz. Bu iman meşalesini yakan büyüklerinizin, ülkü ocaklarını bize bırakan ağabeylerinizin davalarını dünyaya haykırmaya devam edeceksiniz” diye konuştu.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Bulut, “Ağabeyleriniz dünyada örneği görülmemiş bir adanmışlık mücadelesi vermişlerdir. Sizler de bu topraklara birlik ve beraberlik içerisinde, tek bir aile gibi Türklük mührünü, İslam mührünü vuracaksınız. Siz de aynı kararlılıkla doğruları savunmaya devam edeceksiniz. Siz geleceksiniz, gelecek sizin. Cenabı Allah’ın birinizi bin etsin. Cenabı Allah başımızı öne eğdirmesin. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kucaklaşmamızı bozmasın. Cenabı Allah kalbinizden geçiyorsa her birinize bu topraklar için şehit düşmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

3. paragraf sonrası reklam alanı

MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek de konuşmasında, ülkücü gençliğin dosta güven, düşmana korku saldığını söyledi. Son olarak kürsüye gelen Tokat Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Yay, milliyetçiliğin hem millet hem de Türklük davası olduğuna işaret etti. Konuşmaların ardından Atilla Yılmaz ve Ali Kınık sahne aldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı