MHP Samsun İl Başkanı Karapıçak, istifa etti

MHP Samsun İl Başkanı Karapıçak, istifa etti

ABONE OL
5 Aralık 2022 18:00
MHP Samsun İl Başkanı Karapıçak, istifa etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

paragraf sonrası reklam alanı

Samsun’da MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak görevinden istifa etti. İstifasıyla ilgili açıklama yapan Abdullah Karapıçak, “Türk dünyasının bilge lideri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin tensip ve talimatları başladığım, il kongresi sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi Samsun il delegelerinin teveccühü ile yeniden seçildiğim Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum” dedi.

Milletvekilli aday adaylığı için istifa ettiğini ifade eden Karapıcak, “Saygıdeğer büyüğümüz Devlet Bahçeli beyefendinin il başkanları toplantısında vermiş oldukları talimatları uyarınca, MHP Parti Tüzüğü’nün 94.maddesine istinaden, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak niyeti ile ayrılmış bulunmaktayım” diye konuştu.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı