Mesleki gelişimlerini arttırdılar

Mesleki gelişimlerini arttırdılar

ABONE OL
28 Mayıs 2022 09:40
Mesleki gelişimlerini arttırdılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

DÜZCE (İHA) – Düzce Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı grafik ve web tasarımı uygulamaları başarı ile tamamlandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Grafik ve web tasarımı uygulamaları üzerine Erasmus+ projesi hazırlayan öğrenciler yıl boyunca projeyi başarı ile sürdürmesinin ardından belge ve kapanış töreni okulda gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turan Şahin, veliler ve öğrencilerin katılımı ile düzenlenen programda, projede yapılan çalışmalar katılımcılara aktarıldı.

Proje ile öğrenciler mesleki gelişimlerini arttırarak uzmanlaşma yolunda ilerlemeleri, kişisel gelişim sağlamaları, sosyal uyum becerilerinin arttırılması, yabancı dil düzeylerinin geliştirilmesi, kültürler arası hoşgörünün ve dil çeşitliliğinin önemini kavramaları, özgüven oluşumu sağlamaları ve istihdam olanaklarının artırılması amaçlandı. Düzce ilinde gerçekleştirilen en yüksek bütçeli Erasmus+ projelerinden biri olan proje ile 24 öğrenci 21’er gün Avrupa stajı yaparak farkındalık oluşturdu.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı