Matbaa, ajans ve reklamcılar GTO’da Buluştu

Matbaa, ajans ve reklamcılar GTO’da Buluştu

ABONE OL
7 Aralık 2022 18:00
Matbaa, ajans ve reklamcılar GTO’da Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

“Matbaa, Ajans ve Reklamcılık” sektörü temsilcileri Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meslek Komiteleri Sektör Buluşmalarında bir araya geldi.

paragraf sonrası reklam alanı

GTO “14 Nolu Kitap, Kağıt, Matbaa, Gazete, TV, Radyo, Reklam ve Ajanslar Meslek Komitesi” öncülüğünde düzenlenen sektör buluşmasında Matbaa, Ajans ve Reklamcılık alanlarında faaliyet gösteren GTO üyeleri sektörel istişarelerde bulundu.

Sektörde faaliyet gösteren firmaların yoğun ilgi gösterdiği GTO Sektör Buluşmasında; matbaa, ajans ve reklamcılık sektöründe yaşanan gelişmeler, sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya başkanlık eden GTO Meclis Üyesi Mustafa Zor “Hepinize zaman ayırıp bu toplantıya katılım sağladığınız için çok teşekkür ederim. Sektörlerimizin sorunlarını ancak belirli aralıklarla bir araya gelerek, konuşarak, çözüm önerileri üreterek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek çözebiliriz.” şeklinde konuştu.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Meclis Üyeleri Mustafa Zor, Ali Rıfat Uçrak ve Hüseyin Kürşat Anlaroğlu ile Meslek Komite Başkanı Cihan Hüner, Başkan Yardımcısı Naci Çolak, Komite Üyeleri Hulisi Polat ve Eyüp Singeç’in katılımıyla gerçekleşen toplantıda meslek komite faaliyetleri ile faaliyet planları hakkında bilgi verildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı